over ons

Heel wat ervaring in creatie en uitvoering.

Een entrepeneur instelling met oog voor resultaat.

Onze visie.

Mooie communicatietools zijn belangrijk en die maken we ook, maar ze volstaan niet. Het gaat er om of, en hoe, men zich verbonden voelt met je aanbod, vindt wat men zoekt, gemakkelijk en intuitief, je boodschap begrijpt, voor jou kiest en of men graag meer van je wil ontvangen. We helpen je je te onderscheiden, maken de tools en helpen je verder.
Dat is doordacht design.

De missie.

We willen ondernemers / marketeers zo veel mogelijk helpen hun doelen in de markt te realiseren, aan de hand van professioneel en doordacht gemaakt design. We steunen ons daarvoor op een gedegen kennis van marketingcommunicatie, het creëren en maken van tools (zowel digitaal als print) en het optimaal op elkaar afstemmen van de talenten bij de klant met de onze.

Ervaring.

We deden heel wat ervaring op bij gerenommeerde ondernemingen en reclamebureaus, en zetten vervolgens ons eigen designbureau op. Ons vakgebied staat nooit stil en een gezonde nieuwsgierigheid en voortdurend bijleren maken deel uit van ons dna. We omringen ons met soortgelijke professionals voor de deelgebieden waarin zij zich hebben gespecialiseerd.

Samenwerken.

Even praten kost niks, integendeel. Laat ons even van gedachten wisselen.

logo Preferenz

Adres

Preferenz bvba

Steenweg op Dendermonde 221

1745 Opwijk

BE0865829819

Contacteer ons
stuur een mail

052 52 47 09

Volg ons

Mailinglijst
Je wil natuurlijk niet de zoveelste nieuwsbrief in je mailbox maar we schrijven zo nu en dan een berichtje waar je echt iets aan zou hebben. Echt. Je schrijft je trouwens even vlug weer uit.