advies en idee

Boodschappen die de doelgroep

aantrekken, boeien, binden en stimuleren.

Samen krijgen we dat voor elkaar.

Wat er gedaan moet worden.

Uiteraard moeten er marketingtools (websites, advertenties,...) gemaakt worden waarmee je de doelgroepen kan bereiken. En best gebeurt dat op basis van een doordachte positionering en identiteit. En dan begint het pas; naar wie stuur je wat, en langs wel kanaal en met welke frequentie? Boodschappen moeten bedacht worden, campagnes en acties opgezet. Teksten moeten worden geschreven, beelden moeten worden gezocht of gemaakt. Sommige zaken hou je liever intern, andere niet.

Hoe we kunnen helpen.

Bij Preferenz denken we niet dat wij alles moeten doen. Integendeel. Sommige dingen worden beter bij jou intern gehouden. Maar misschien heb je niemand op de marketing- en/of communicatiefunctie, of misschien (en waarschijnlijk) heeft die niet alle skills (creatief, uitvoerend, organisatorisch) in huis om elk aspect te realiseren.  We bekijken samen wat er moet gedaan worden en bepalen wie best wat doet. Het komt er op neer een samenwerking op poten te zetten die toelaat dat er gedaan wordt wat moet gedaan worden en die tevens de meest kosteneffici├źnte oplossing is.

logo Preferenz

Adres

Preferenz bvba

Steenweg op Dendermonde 221

1745 Opwijk

BE0865829819

Contacteer ons
stuur een mail

052 52 47 09

Volg ons

Mailinglijst
Je wil natuurlijk niet de zoveelste nieuwsbrief in je mailbox maar we schrijven zo nu en dan een berichtje waar je echt iets aan zou hebben. Echt. Je schrijft je trouwens even vlug weer uit.


Samenwerken.

Even praten kost niks, integendeel. Laat ons even van gedachten wisselen.