we hebben een website

Waarom het promoten van je business
wel of niet werkt.

We hebben een website. Wat nu?

Vaak horen we ondernemers en marketeers die zich de vraag stellen wat ze nu best kunnen doen om hun business te promoten, om mensen naar hun website te halen, hen contact te laten nemen. Het is niet altijd duidelijk wat ze best wel en niet doen en welke kanalen en tools ze moeten inzetten.

Dit e-book is vooral een pleidooi om je huiswerk betreffende positionering en identiteit, en de doelstellingen omtrent je website, vooraf goed voor te bereiden. De slagkracht van je communicatie zal er enorm door versterkt worden en het wordt al gauw duidelijk waarom bepaalde acties amper werken. Daarnaast hebben we het ook over de kanalen die je kan gebruiken ter promotie, de skills die je intern of extern moet beheersen, en hoe je je marketingcommunicatie kan organiseren.


Het e-book is in pdf formaat. We vragen je gegevens omdat we graag weten welke profielen reageren op onze informatie maar we vragen je emailadres enkel om je het e-book te kunnen versturen.

 
 
 
 
 
logo Preferenz

Adres

Preferenz bvba

Steenweg op Dendermonde 221

1745 Opwijk

BE0865829819

Contacteer ons
stuur een mail

052 52 47 09

Volg ons

Mailinglijst
Je wil natuurlijk niet de zoveelste nieuwsbrief in je mailbox maar we schrijven zo nu en dan een berichtje waar je echt iets aan zou hebben. Echt. Je schrijft je trouwens even vlug weer uit.