PREFERENZ

Home       Identiteit       Online stuff       Offline stuff       Toolbox       Blog       Over ons       Contact

Websites en online

 

Een website moet meer zijn dan een online bedrijfsbrochure net als e-mailmarketing meer zou moeten zijn dan het sturen van een bericht naar een groep. Websites kunnen een louter commerciëel doel hebben, bijvoorbeeld een winkel, maar de meesten hebben ook een corporate luik. Maar te weinig websites zijn opgezet als doeltreffend marketinginstrument die zowel het vertrouwen creëren als aanzetten tot actie. Het opzetten en onderhouden van relaties via e-mailmarketing hoort daar bij. En stilaan spelen de sociale media ook hun rol. De online instrumenten moeten doordacht gemaakt worden zodat ze bijdragen tot je positionering, je imago en je commerciële doelstellingen.

Preferenz maakt websites die bijdragen aan je marketingdoelstellingen en zet e-mailmarketing in om prospecten aan te trekken, klanten te binden of te stimuleren. Bewegende animaties en video horen hierbij tot de online mogelijkheden die we niet laten liggen.

meer informatie: nieuwsbrieven, personeelsbladen, direct mailings, websites, banners, e-mailmarketing, digitale presentaties, video

item3

Elke maand een gratis tip
en inspirerende papers

Disclaimer
Privacy

Site map
Inspiratie

Klik op één of meerdere icoontjes hieronder als je binnen je sociale netwerk deze pagina wil delen. Alvast bedankt.

item9

Ben jij ook steeds op zoek naar wat je kan verbeteren om klanten aan te trekken, te houden en te stimuleren? Schrijf je dan meteen in op onze mailinglijst.

item8
pencil
Vraag vrijblijvend een advies  of schrijf je meteen in