PREFERENZ

Home       Identiteit       Online stuff       Offline stuff       Toolbox       Blog       Over ons       Contact

Brochures en offline

 

Soms lijkt het alsof brochures en advertenties niet langer nodig zijn nu we het internet kennen. Dat is natuurlijk niet zo want een papieren drager heeft toch enkele eigenschappen die een online ervaring je nooit kan geven. Je kan het aan iemand geven bijvoorbeeld. Je kan het meenemen. Daarenboven kan je spelen met vormen en formaten, papierkwaliteiten, afwerkingsmogelijkheden en misschien nog het allerbelangrijkst; je kan het voelen en ruiken. Papieren dragers kunnen een boodschap anders laten beleven en dat is een niet te onderschatten kwaliteit.

Preferenz kent het terrein van offline communicatietools als de eigen broekzak want hier liggen onze roots. En door zowel offline als online instrumenten te ontwikkelen bewaken we de eenheid over al je communicatieve uitingen heen.

meer informatie:brochures en folders, jaarverslagen, magazines, nieuwsbrieven, personeelsbladen, advertenties, direct mailings

item3

Elke maand een gratis tip
en inspirerende papers

Disclaimer
Privacy

Site map
Inspiratie

Klik op één of meerdere icoontjes hieronder als je binnen je sociale netwerk deze pagina wil delen. Alvast bedankt.

item9

Ben jij ook steeds op zoek naar wat je kan verbeteren om klanten aan te trekken, te houden en te stimuleren? Schrijf je dan meteen in op onze mailinglijst.

item8
pencil
Vraag vrijblijvend een advies  of schrijf je meteen in